Смотреть видео онлайн

Fade To Black (1980)


- только HD качество  

3:2 - Видео от Neo The-One
Загружено 15 июля 2021
10:29 - Great Guitar Solos // A Trip in the 80's Part 1 (1980-84)
Загружено 26 июня 2021
Tracklist:

Back in Black - AC/DC (1980)
Crazy Train - Ozzy Osbourne (1980)
YYZ - Rush (1981)
Rosanna - Toto (1982)
Beat it - Michael Jackson (1982)
Pride and Joy - Stevie Ray Vaughan (1983)
The Trooper - Iron Maiden (1983)
Fade to Black - Metallica (1984)
Hot for Teacher - Van Halen (1984)
Jump - Van Halen (1984)
11:5 - Mickey Rourke - Allan Carr: Chatty Man 2010 (The Expendables)
Загружено 28 февраля 2021
Chat Show with guest Mickey Rourke (The Wrestler / Sin City / Harley Davidson and the Marlboro Man)
Chatty Man Christmas special
Plus guests - British-Irish boy band, The Wanted
Sunday 26th December 2010

Alan Carr: Chatty Man is a British comedy chat show presented by comedian Alan Carr.
Series 5, Episode 3

As a fan I hope you enjoyed the video. This video isn’t monitized, the Ad revenue is paid to the copyright owner.
Please buy and stream films legally.

Mickey Rourke filmography
1976 Love in the Hamptons - Video Short (Swede)
1979 1941 (Reese)
1980 City in Fear - TV Movie (Tony Pate)
1980 Act of Love - TV Movie (Joseph Cybulkowski)
1980 Fade to Black (Richie)
1980 The Rideout Case - TV Movie (John Rideout)
1980 Heaven's Gate (Nick Ray)
1981 Body Heat (Teddy Lewis)
1981 Hardcase - TV Movie (Perk Dawson)
1982 Diner (Robert 'Boogie' Sheftell)
1983 Eureka (Aurelio D'Amato)
1983 Rumble Fish (The Motorcycle Boy)
1984 The
44:0 - Mickey Rourke - One The Fight 1992
Загружено 28 февраля 2021
Boxing Documentary Ryōgoku 23rd June 1992 Japan
The Making 34:16

Mickey Rourke (The Wrestler / Angel Heart / Sin City)

Trainer - Freddie Roach
Mickey "El Marielito" Rourke

As a fan I hope you enjoyed the video. This video isn’t monitized, any Ad revenue is paid to the copyright owner.
Please buy and stream films legally.
Thanks for watching.

Mickey Rourke filmography
1976 Love in the Hamptons - Video Short (Swede)
1979 1941 (Reese)
1980 City in Fear - TV Movie (Tony Pate)
1980 Act of Love - TV Movie (Joseph Cybulkowski)
1980 Fade to Black (Richie)
1980 The Rideout Case - TV Movie (John Rideout)
1980 Heaven's Gate (Nick Ray)
1981 Body Heat (Teddy Lewis)
1981 Hardcase - TV Movie (Perk Dawson)
1982 Diner (Robert 'Boogie' Sheftell)
1983 Eureka (Aurelio D'Amato)
1983 Rumble Fish (The Motorcycle Boy)
1984 The Pope of Greenwich Village (Charlie Moran)
1985 Year of the Dragon (Captain Stanley White)
5:27 - Mickey Rourke - Interview (Jan the actress) 2000
Загружено 28 февраля 2021
Animal Factory is a 2000 crime drama film directed by Steve Buscemi and starring Willem Dafoe, Edward Furlong, Danny Trejo, John Heard, Mickey Rourke, Tom Arnold, Seymour Cassel, Shell Galloway and Mark Boone, Jr. Set in San Quentin, the film is about life in prison. It is based on the novel of the same name by Eddie Bunker who plays the part of Buzzard in the film.

Mickey Rourke (The Wrestler, Angel Heart, Rumble Fish, Barfly)

As a fan I hope you enjoyed the video. This video isn’t monitized. Any Ad revenue is paid to the copyright owner.
Please buy and stream films legally.
Thanks for watching.

Mickey Rourke filmography
1976 Love in the Hamptons - Video Short (Swede)
1979 1941 (Reese)
1980 City in Fear - TV Movie (Tony Pate)
1980 Act of Love - TV Movie (Joseph Cybulkowski)
1980 Fade to Black (Richie)
1980 The Rideout Case - TV Movie (John Rideout)
1980 Heaven's Gate (Nick Ray)
1981 Body Heat (Teddy Lewis)
1981 Hardcase - TV Movie (Perk Dawson)
1
1:27 - Fade to Black (1980) [Vinegar Syndrome Blu-ray Promo Trailer]
Загружено 22 февраля 2021
1:45:1 - ЗАТЕМНЕНИЕ. / Fade to Black. (1980)
Загружено 4 января 2021
Эрик — настоящий фанат кинематографа. Он смотрит множество фильмов, помнит наизусть многие монологи, знает всех актеров, восхищается эпизодами из кино. Но постепенно он путает реальную жизнь с тем, что видит на экране. Он сходит с ума и начинает воплощать запомнившиеся сцены из своих любимых фильмов в жизнь.
3:14 - Gordene Simpson - Fade To Black (Prom Night) (1980)
Загружено 19 ноября 2020
2:54 - Fade To Black (1980) Trailer
Загружено 21 июля 2020
Trailer for the 1980 film "Fade To Black".
A shy, lonely, film geek goes on a killing spree against those who bully and browbeat him, while at the...
3:13 - PROM NIGHT (1980) ~ Music from the film
Загружено 25 сентября 2019
Haunting song played at the end of PROM NIGHT(1980). FADE TO BLACK sung by Gordean Simpson.

"I don't own the rights. Just sharing with fellow fans...
1:45:1 - Затемнение (Fade to Black)_1980
Загружено 29 июля 2019
(криминал, комедия, ужасы)
Режиссер: Вернон Зиммерман
Актеры: Деннис Кристофер, Тим Томерсон, Микки Рурк, Норман Бартон, Гвин Гилфорд

Эрик — настоящий фанат кинематографа. Он смотрит множество фильмов, помнит наизусть многие монологи, знает всех актеров, восхищается эпизодами из кино. Но постепенно он путает реальную жизнь с тем, что видит на экране. Он сходит с ума и начинает воплощать запомнившиеся сцены из своих любимых фильмов в жизнь.
1:45:1 - Затемнение/ Fade to Black (1980) dir. Vernon Zimmerman
Загружено 1 апреля 2018
1:45:1 - Затемнение / Fade to Black (1980)
Загружено 19 марта 2018
[club78517495|Фильмы онлайн - вступай в группу и смотри новинки кино онлайн в хорошем качестве]

- фильмы, мультфильмы, сериалы онлайн в хорошем качестве и без регистрации

Эрик — настоящий фанат кинематографа. Он смотрит множество фильмов, помнит наизусть многие монологи, знает всех актеров, восхищается эпизодами из кино. Но постепенно он путает реальную жизнь с тем, что видит на экране. Он сходит с ума и начинает воплощать запомнившиеся сцены из своих любимых фильмов в жизнь.
1:45:1 - Затемнение / Fade to Black (1980)
Загружено 20 мая 2017
Эрик — настоящий фанат кинематографа. Он смотрит множество фильмов, помнит наизусть многие монологи, знает всех актеров, восхищается эпизодами из кино. Но постепенно он путает реальную жизнь с тем, что видит на экране. Он сходит с ума и начинает воплощать запомнившиеся сцены из своих любимых фильмов в жизнь.
--
Фильмы в переводе Карповского — /club20822736
38:22 - 100 Greatest Guitar Riffs Of All Time
Загружено 23 января 2017
01. Layla (1970)- DEREK AND THE DOMINOS 00:05
02. Smoke On The Water (1973)- DEEP PURPLE 00:29
03. Sweet Child O'Mine (1987)- GUNS N' ROSES 00:45
04. Sweet Home Alabama (1974)- LYNYRD SKYNYRD 01:16
05. Money For Nothing (1984)- DIRE STRAITS 01:36
06. Still Loving You (1984)- SCORPIONS 02:04
07. You Shook Me All Night Long (1980)- AC/DC 02:25
08. La Grange (1973)- ZZ TOP 02:55
09. All Right Now (1970)-FREE 3:18
10. Ain't Talkin' 'Bout Love (1978)- VAN HALEN 03:35
11. Every Breath You Take (1983)- THE POLICE 03:52
12. Crazy Train (1980)- OZZY OSBOURNE 04:24
13. Hold The Line (1978)- TOTO 04:44
14. Money (1973)- PINK FLOYD 05:04
15. Iron Man (1972)- BLACK SABBATH 05:26
16. Satisfaction (1965)- THE ROLLING STONES 05:39
17. Learn To Fly (1999)- FOO FIGHTERS 05:53
18. Take On Me (1985)- A -HA 06:07
19. Thunderstruck (1990)- AC/DC 6:24
20. Beat It (1982)- MICHAEL JACKSON 6:54
21. Back In Black (1980)- AC/DC 07:08
22. Born To Be Wild (
1:41:55 - Затемнение / Тёмная сторона / Жизнь как в кино / Fade to Black (1980) rip by LDE1983
Загружено 18 сентября 2016
Легенды VHS перевода
1:45:1 - Затемнение (Fade to Black) 1980
Загружено 6 августа 2016
1:45:1 - Затемнение (Fade to Black) 1980
Загружено 5 сентября 2014
1:40:34 - Fade To Black 1980) HQ [FULL FILM UNCUT]
Загружено 22 августа 2013
Okay guys, do me a favor....share subscribe and comment on what i should upload next! Skype me new ideas at k.y.l.e.b.r.a.n.d.o.n
1:37:32 - Fade to Black (1980)
Загружено 6 января 2013
A shy, lonely, film geek goes on a killing spree against those who bully and browbeat him, while at the same time, he stalks his idol; a Marilyn Monroe...
Directed by Vernon Zimmerman
Starring Dennis Christopher.
2:53 - "Fade To Black", 1980. Trailer.
Загружено 5 июня 2012
A shy, lonely, film geek goes on a killing spree against those who bully and browbeat him, while at the same time, he stalks his idol; a Marilyn Monroe look-alike.
8:24 - Metallica - Fade To Black (памяти Ронни Джеймса Дио)
Загружено 1 октября 2011
Лиссабон, Португалия, 18.05.10

Ро́нни Джеймс Ди́о (англ. Ronnie James Dio, настоящее имя Рональд Джеймс Падавона, англ. Ronald James Padavona; 10 июля 1942 — 16 мая 2010) — американский рок-музыкант, певец и автор песен, один из «крёстных отцов» хэви-метала. Был участником таких групп как Elf, Rainbow, Black Sabbath (1980—1982, 1991—1992), а также своего сольного проекта Dio. До самой смерти участвовал в супергруппе Heaven and Hell, объединившей участников группы Black Sabbath (1980—1982, 1991—1992 годов).
3:47 - Кадры из фильма "Fade to Black" 1980 года
Загружено 10 марта 2011
В роли Мэрилин двойник Линда Керридж

♥Marilyn Monroe / Мэрилин Монро♥

Интересное в онлайне