Смотреть видео онлайн

Bilbili i vëndeve të mia - Grupi i Pilurit


- только HD качество  

4:19 - Bilbili i vëndeve të mia - Grupi i Pilurit
Загружено 23 ноября 2016
Këngë Labe kushtuar Atdhetarit dhe Poetit të madh Naim Frashëri...marrëse - Ermioni Mërkuri dhe Vasillo Lapa (Koka)kthyes - Qirjako Balahedhëse - Eleni MërkuriKu peshon më shumë gurri ?ku s`ka të vdekur burri ?more Naim Shqipëria.Peshon në vëndin e tijaku të flet gjuhën fëmijabilbili i vëndeve të mia,O pena me flori larë,mbi borë lulja e bardhë,more Naim Shqipëria.Naim-oNaim-oNaim-omore Naim Shqipëria...Thanë yje shën behariçu bë Naim këngëtari ?more Naim Shqipëria.Gjuhë e zogjve nëpërИнтересное в онлайне